
Wojtyla Ház: ebéd a Cézár étteremből
Kecskemét - Caruso Annunziato, a Cézár Étterem tulajdonosa és főszakácsa készített ebédet ma a Wojtyla Ház sorsközössége számára. Az olasz származású úriember immáron huszadik esztendeje vezeti éttermét Kecskeméten, rendkívüli sikerrel. Ő is „lentről” kezdte, tehát tudja, milyen érzés, ha - finoman szólva - nem tehetős az ember. Ez tükröződik vissza abban, ahogyan a szegénységről gondolkodik: ha valakinek több adatik, adjon belőle azoknak, akiknek kevesebb jutott. Az olasz szakácsmesternek köszönhetően ismét étteremben érezhették magukat a Wojtyla Ház szegényei, ezúttal szám szerint közel kilencvenen: kedd délben zöldséges pennét fogyaszthattak kenyérrel, süteménnyel. Caruso Annunziatoval május elején készítettünk riportot. A továbbiakban ennek szövegét olvashatják. (Fotók: Tódor Norbert)
Részletek