November 25. hétfő, Katalin
Hírek, események 2008. február 11. 12:50

VYLYAN BOREST A LIBERTE ÉTTEREMBEN - CSÚCS GASZTRONÓMIA

VYLYAN BOREST A LIBERTE ÉTTEREMBEN - CSÚCS GASZTRONÓMIA
TISZTELT OLVASÓINK Örömmel tudatjuk a gasztronómia szerelmeseivel régi partnerünk a LIBERTE ÉTTEREM február 22-i ajánlatát. Február 22-én este 19 órától az étteremben megkóstolhatják a Vylyan pincészet kiemelkedő minőségű borait. Célunk, a magyar borászatok elitjéhez méltán sorolható bormesterek alkotásait szélesebb körben ismertté és elismertebbé tenni.
Ezekhez a nedükhöz fognak szakácsaink ételeket hangolni, keresve a "tökéletes falatot", törékeny harmóniát teremtve ezzel ember, bor és étel között. A bemutatott borok és a hozzájuk készített ételek a következők lesznek: Citrusokkal érlelt fogas carpaccio zöldalmával, rizlingdzsemmel és zöldcitromos madársalátával Vylyan-Villányi Rizling 2007. Ribizli krémleves Vylyan-Villányi Rosé 2007. Borsos pirított vaddisznócsíkok meggyes rukkolasalátával, zúzott pörkölt mogyoróval Vylyan-Villányi Portugieser 2007. Rumos diós kakaómousse keserűcsokoládé tükrön Vylyan-Villányi Montenuovo Cuvée 2005. Amennyiben részt kívánnak venni a borvacsorán, szándékukat jelezhetik az étterem elérhetőségeinek bármelyikén. Részvételi díj vacsorával és a borokkal: 5000,- Ft/fő -- 6000, Kecskemét Szabadság tér 2. 76-509-175 30-820-3362 www.liberteetterem.hu A cikkhez közölt illusztrációnk szerint, a híres KALOCSAI ÉRSEK BORA is VYLYAN termék.

Kövessen minket a Facebookon is!