VYLYAN BOREST A LIBERTE ÉTTEREMBEN - CSÚCS GASZTRONÓMIA
TISZTELT OLVASÓINK
Örömmel tudatjuk a gasztronómia szerelmeseivel régi partnerünk a LIBERTE ÉTTEREM február 22-i ajánlatát.
Február 22-én este 19 órától az étteremben megkóstolhatják a Vylyan pincészet kiemelkedő minőségű borait. Célunk, a magyar borászatok elitjéhez méltán sorolható bormesterek alkotásait szélesebb körben ismertté és elismertebbé tenni.
Ezekhez a nedükhöz fognak szakácsaink ételeket hangolni, keresve a "tökéletes falatot", törékeny harmóniát teremtve ezzel ember, bor és étel között.
A bemutatott borok és a hozzájuk készített ételek a következők lesznek:
Citrusokkal érlelt fogas carpaccio zöldalmával, rizlingdzsemmel és zöldcitromos madársalátával
Vylyan-Villányi Rizling 2007.
Ribizli krémleves
Vylyan-Villányi Rosé 2007.
Borsos pirított vaddisznócsíkok meggyes rukkolasalátával, zúzott pörkölt mogyoróval
Vylyan-Villányi Portugieser 2007.
Rumos diós kakaómousse keserűcsokoládé tükrön
Vylyan-Villányi Montenuovo Cuvée 2005.
Amennyiben részt kívánnak venni a borvacsorán, szándékukat jelezhetik az étterem elérhetőségeinek bármelyikén.
Részvételi díj vacsorával és a borokkal: 5000,- Ft/fő
--
6000, Kecskemét
Szabadság tér 2.
76-509-175
30-820-3362
www.liberteetterem.hu
A cikkhez közölt illusztrációnk szerint, a híres KALOCSAI ÉRSEK BORA is VYLYAN termék.