„Négycsillagos” ebéd a Sheratonból

Kedden sem igazán lehetett panasz az étel minőségére a Wojtyla Barátság Központ étkezdéjében. Annál is inkább, mert az ebéd – sült csirkecomb és rizibizi savanyúsággal, valamint lekváros tejes pite – egyenesen a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontból érkezett. A négycsillagos szállodai minőség ugyancsak éreztette hatását a gondozottak arcán; nem is járt mosolytalan ember ma a Wojtyla Ház környékén. Le a kalappal, Sheraton Hotel! A százhúsz adag első osztályú menüt, melyet Juszkó Anita, a szálloda igazgatója és Szép Imre étteremvezető osztott ki a szegények között, császárzsemle, valamint kenyér és – a Nagykőrösi Pünkösdi Gyülekezet ajándékaként – zacskós szósz tette teljessé. (Fotók: Mátyus István)