A lajosmizsei Magyarvíz Kft. legismertebb termékeit, a Primavera, Mizse és Zafír ásványvizeket igazán szívesen fogyasztják a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottjai. Nem is csoda, mert a palackozó tulajdonosa, Gulyás Miklós rendszeresen juttat belőlük ingyenesen a szociális intézmény konyhájára - nyári forróságban, fagyos télen, amikor csak kérik. Az ügyvezető mindazonáltal nem csak saját termékeit kínálja jótékonysági célzattal, hanem lehetőségeihez mérten az ebédosztás anyagi terheit is felvállalja a Wojtyla népkonyha vonatkozásában – immáron sokadszor a szociális intézmény fennállása óta. A nagylelkű vállalkozó támogatása jóvoltából szombaton kolbászos paprikás krumplit tálaltak fel a létesítmény konyhai dolgozói, Domján Balázs és Nagy Ervin, a két legendás főzőpáros aktív közreműködésével. Az első osztályú menüt kenyér, sütemény és alma tette igazán bőségessé. (Fotók: Tóthné Rontó Gyöngyvér)
Részletek