Ünnepi ebéd a Sheratonból
Hétfőn sem igazán lehetett panasz az étel minőségére a Wojtyla Barátság Központ népkonyháján. Annál is inkább, mert az ebéd – Juszkó Anita igazgató asszony jóvoltából – egyenesen a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontból érkezett. A négycsillagos szálloda éttermének séfje százhúsz darab, a Matusz-Vad Zrt. felajánlásaként érkezett csirkecombot sütött meg, melyhez rizibizi köretet készített savanyúság kíséretében. A négycsillagos minőség ugyancsak éreztette hatását a gondozottak arcán; nem is járt mosolytalan ember ma a Wojtyla Házban. A pompás menüt a szállás- és vendéglátóhely két munkatársa, Eszenyi Gréta és Utasi Béla nyújtotta át a rászorultaknak. Le a kalappal, Sheraton! (Fotók: Mátyus István)
Részletek