Május 19. vasárnap, Ivó, Milán
Hírek, események 2021. december 30. 13:28

Az OTP Bank nyújtott segítő jobbot a hetedik napon

Képgaléria
Az OTP Bank nyújtott segítő jobbot a hetedik napon
Szilvesztert megelőzően az OTP Bank Nyrt. felajánlásával osztottak ebédet több száz rászorult számára a Wojtyla Barátság Központban. (Fotók: Mátyus István)

Mezei Attila mesterszakács vezetésével előzetesen nyolcszáz darab káposztát tekertek és töltöttek meg a Piarista iskola önkéntesei.

A legnagyobb magyarországi pénzintézet anyagi támogatásával létrejött jótékonysági ebédosztás kezdetén Farkas Pál, a népkonyha programszervező munkatársa köszöntötte a rászorultakat, majd Borisz atya ortodox lelkész lelki útravalóval szolgált a szociális intézménybe érkezőknek.

Windheim József, az OTP Bank Nyrt. dél-alföldi régióvezetője jóvoltából december 30-án töltött káposzta, kenyér, sütemény, szaloncukor, valamint a P&P Pékáru Kft-nek köszönhetően bejgli került a szegények böjtös asztalára. A fenséges menüt a Hamiló Cukrászat és Rétesmanufaktúra réteskülönlegességei tették teljessé.

A konyhai tennivalókból a Wojtyla Ház dolgozói és önkéntesei mellett Retkes Zoltán vállalkozó is jócskán kivette részét.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok