Július 13. szombat, Jenő
„Életrehívunk!” rendezvénysorozat hétfői programja

„Életrehívunk!” rendezvénysorozat hétfői programja

2005. július 18. 16:18

Ezen a héten Szenvedélybetegségek nélkül, egészségesen! címmel zajlanak a Porta főtéri sátrának közszolgálati programjai. Ma délelőtt Csizóczki József bőrműves tartott foglalkozást a gyerekeknek. 12 óráig a megyei rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának, délután 2-4-ig pedig a Kecskeméti Rendőrkapitányság Megelőzési és Áldozatvédelmi Csoportjának munkatársai tartottak fogadóórát. 12-14 óráig az Anonim Alkoholisták várták az alkohol problémával küzdőket és a hozzátartozókat.

Részletek
Összefoglaló az „Életrehívunk!” pénteki napjáról

Összefoglaló az „Életrehívunk!” pénteki napjáról

2005. július 15. 17:34

Ahogy egész héten, úgy ma is 18 óráig várták az érdeklődőket a Porta Egyesület munkatársai a főtéren felállított „Életrehívunk” elnevezésű programsátorban. Délelőtt 10 órától Csizóczki József bőrműves tartott foglalkozást a gyerekeknek. Délután 14 órától a szív- és érrendszeri betegségek megelőzése témakörében várták az érdeklődőket. A kecskeméti megyei kórház I. sz. belgyógyászat kardiológiai osztályának munkatársai kardiovaszkuláris kockázat meghatározást végeztek.

Részletek
Idén többen látogattak a strandra

Idén többen látogattak a strandra

2005. július 14. 16:53

Bár az időjárás eddig nem igazán kedvezett a strandolóknak, az élményfürdőt üzemeltető Kecskeméti Sport Kht. mindent elkövetett annak érdekében, hogy növeljék a látogatók számát – hangsúlyozta dr. Kelemen Márk, a kft. ügyvezető igazgatója a Porta főtéri sátrában rendezett sajtótájékoztatón, amelyen az elmúlt évhez hasonlóan félidőben értékelte az idei szezont.

Részletek
Beszámoló az „Életrehívunk!” szerdai napjáról - Képgaléria

Beszámoló az „Életrehívunk!” szerdai napjáról - Képgaléria

2005. július 14. 10:30

Szerdán is rengeteg látogatót fogadott a Porta Egyesület főtéren felállított „Életrehívunk!” sátra. Délelőtt 10 órától Csizóczki József bőrműves és Trungel Aranka szalmafonó tartott foglalkozást a gyerekeknek. Délután fél kettőtől dr. Nagy Károly nőgyógyász tinédzsereknek és fiataloknak tartott fogadóórát családtervezés, fogamzásgátlás témakörében.

Részletek
Kecskemét főterén mondták ki a boldogító igent

Kecskemét főterén mondták ki a boldogító igent

2005. július 13. 14:47

Ilyet emberemlékezet óta nem láttak a hírös városiak. Kecskemét főterén egy gombostűt sem lehetett volna leejteni az elmúlt szombaton délután, amikor a Barátok temploma oldalában felállított alkalmi esketőhelyen Kuna Valéria és Horák Menyhért örök hűséget fogadott egymásnak.

Részletek
Életrehívunk! Kecskemét

Életrehívunk! Kecskemét

2005. július 7. 12:54

Kecskemét főterén felállított sátorban július 4-től 28–ig az egészséges életmód jegyében közszolgálati, figyelemfelhívó, tájékoztató programokat szervez a városvezetés jóvoltából a Porta Egyesület, hetente más és más témakörhöz kapcsolódva.

Részletek
Pollen központ a főtéren

Pollen központ a főtéren

2005. július 4. 10:12

Életrehívunk! címmel július 4. és 28. között sátras közszolgálati, figyelemfelhívó, tájékoztató rendezvénysorozatot szervez Kecskemét főterén a Porta Egyesület, az egészséges életmód jegyében. Ezen a héten a Tiszta Köztér programról, a pollenártalomról, az allergiáról és az asztmáról esik szó. A rendezvénysátorban a Tiszta Köztér munkatársai fogadják a pollennel kapcsolatos lakossági bejelentéseket. A VG Kft-vel közösen parlagfű-gyűjtő akcióra is sor kerül, a gyerekeket pedig filmvetítésekre, játékos, rajzos foglalkozásokra várják.

Részletek