Május 23. csütörtök, Dezső
ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÚJ 14-EST!

ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÚJ 14-EST!

2007. július 27. 10:57

Szívből köszönjük a Kunság Volánnak, a lelkiismeretes karbantartóknak az új 14-es buszt és testvéreit, melyeket legjobban talán a hetényegyháziak ismernek. Világszínvonalú csuklós Volvokat vásárolt a Kunság Volán Zrt., amelyekről nem túlzás azt mondani, hogy a városi közlekedés minden igényt kielégítően szolgálja.

Részletek
Örömünnep a Szent Anna népkonyhán

Örömünnep a Szent Anna népkonyhán

2007. július 26. 16:43

A Wojtyla Barátság Központ ma ünnepelte egyéves fennállását, de nem léggömbökkel, nem indokolatlan fényűzéssel, hanem tiszta, őszinte hálaadással, visszafogott, ám mégis bizakodó lelkülettel. Talán nem sokan tudják értelmezni a Wojtyla Barátság Központot, hiszen idegenül hangzó neve és a barátság "centralizálása" elsőre furcsán hangzik.

Részletek
WADOWICEI VENDÉGEK A PORTÁNÁL

WADOWICEI VENDÉGEK A PORTÁNÁL

2007. július 26. 07:55

II. János Pál pápa szülővárosából, a lengyelországi Wadowicéből érkeztek vendégek a napokban Kecskemétre, a Porta Közhasznú Egyesület meghívására.A Jan Kotorba, megyei vezető képviselő, tanácsos vezette delegáció a Karol Wojtyla Barátság Központ megalakulása első évfordulójára érkezett Kecskemétre.

Részletek
VEZETŐVÁLTÁS A BÁCSVÍZNÉL - KURDI VIKTOR NYERTE EL A BIZALMAT

VEZETŐVÁLTÁS A BÁCSVÍZNÉL - KURDI VIKTOR NYERTE EL A BIZALMAT

2007. július 25. 07:11

Kurdi Viktor lett a Bácsvíz ZRt. Új vezérigazgatója és egyben az igazgatóság elnöke. A cég közgyűlése - 37 település képviseletében - egyhangú döntést hozott. Megbizatása augusztus 7-től kezdődik; vezérigazgatóként öt-, az igazgatóság elnökeként négy évre datálódik. A Porta Sajtószolgálat egy korábbi cikkéből idézünk; megszólaltatva a nyugdíjba vonuló Szekeres István eddigi elnök-vezérigazgatót és az utódot, a 33 éves Kurdi Viktort is.

Részletek
SZENT ERZSÉBET ÁRVÁI - Képgaléria

SZENT ERZSÉBET ÁRVÁI - Képgaléria

2007. július 24. 15:32

Vasárnap örömteli és egyben szomorú esemény történt azoknak az árva gyereknek az életében, akik a Porta Egyesület szervezésében vettek részt a Solt melletti teleki kastélyban számukra rendezett Szent Erzsébet táborban. Örömteli, hisz egy hét után ismét találkozhattak nevelőszüleikkel, testvéreikkel, és szomorú mert az élményekkel teli egy hét véget ért, és az összekovácsolódott csapat most szétrepül, ki-ki a saját családjához. Az élményekről had adjunk egy kis összefoglalót.

Részletek